Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Har ibland trott att jag klarar mig själv
Att jag inte behöver någon annan

Men livet kommer ikapp mig
Jag behöver dig

Men mitt i allt är jag ändå ensam




Fri vers av Smurfo
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi är alla ensamma, hur mycket vi än är tillsammans.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Smurfo

Mina favoriter
Som kvistar på marken