Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadens




Men dina silkesfingrar stannar kvar

i hennes silkeslena hår.

Ni tillsammans smeker er omvärld

på samma vis

som en kimono försiktigt stryker

längs en vacker kvinnas ben.

Som hon i den där filmen vi såg,

du vet?




Själv är jag av tweed.

Skaver mot din hud som irriterande svinto.

Rispar upp huden på fingrar av siden.





Och du drar med förfäran bort din hand.









Fri vers av Erika Olsson
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-27 21:12



Bookmark and Share


  Hazar Sultan
Åh, fantastisk! Jag älskar kontrasterna.
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson