Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer (2002)


När du rör vid mig, så lever jag,
när du andas på mig, så vibrerar jag,
när du älskar med mig, så stannar tiden,
av kärlek till dig, av kärlek till dig.

Det finns ett skimmer omkring mig,
det syns att jag älskar,
jag är starkare än någonsin förut,
det är kärlekens väsen, i mig,
det är kärlek, utan slut.

När du visar mig ömhet, så tystnar jag,
när du smeker min nacke, så färdas jag,
när du talar till mig, så lyssnar jag,
jag lyssnar, med varje fiber i min kropp.

2 ggr
//
Det finns ett skimmer omkring mig,
det syns att jag älskar,
jag är starkare än någonsin förut,
det är kärlekens väsen, i mig,
det är kärlek, utan slut.
//

Det är kärlek utan slut,
jag skimrar för Dig!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten