Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..en grym tillvaro..


Alienerad (2017)


Så många märkliga saker kan hända
i sammanband som många gånger inte kan ses
jag är så långt gången nu att det som var min jordbro
rasade under min fötter innan jag ens passerat

det finns ett litet snöre kvar av kontakt..
av lojalitet för det som en gång borde varit
men inga signaler kommer för att anropa mig
om ingenting händer får jag vingar till slut,

och flyger in i solen..





Fri vers av Järnkatten
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-07 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten