Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I midjehöjd (2017)


Jag är någonstans halvvägs
till den jag borde vara
med all erfarenhet och kunskap
knäar jag till trots..

vad vill nu livet av mig
förlöst blir jag inte
av en shenhelig livmoder
som mest fruktar sitt eget öde

jag tippar på gränsen
att slutligen ge upp dagen
men något kämpar emot
jag befinner mig i midjehöjd..




Fri vers av Järnkatten
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten