Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är ni alla empater..? (2017)


Sprungit och gömt er eller vad..
livet är hårt ska gudarna veta
det är djävligt hårt när vindarna ryter
men om inte vi som fötts att ta det

kan stå upp i stormen tillsammans..
hur ska vi då kunna begära...
att de som inte har gåvan ska kunna förstå
och få oss alla att segla i hamn..




Fri vers av Järnkatten
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-16 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten