Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssynder (2018)


Du får lova mig
att aldrig hålla dom
emot mig min kära
jag gör som hjärta leder

den som kommer till mig
med sargat hjärta
och kropp av uppdämd längtan
kommer jag att försöka hela

det är mitt öde som född
likväl som att alltid vara
vid din sida min älskade
så är jag också för andra

jag kan inte hindra det
jag vill inte heller..
den som skapade mig ville
mig ett läkande hjärta och..

en kropp som följer och älskar
som omfamnar allt det som
kärlek är och som kan bli
i allt mitt väsens essens

så som det var tänkt
och alltid kommer att vara
min stund här är kanske
en syndares, men lova mig

du som står vid min sida
det enda jag begär av dig
se mitt sätt att älska..
och älska mig tillbaka..




Fri vers av Järnkatten
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-18 18:42



Bookmark and Share


  Baystream
Så vackert, ärligt nakna ord.
2018-10-01

  walborg
Innerligt tilltal
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten