Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som går i mina tysta drömmar (2017)


Hon är aldrig där, onåbar
men jag tänker inte ge upp
hon är allt jag vill ha, tror jag...
en dag ska hon få bevisa det för mig..

men i den dimma som vi färdas i
kan ingen egentligen se med klara ögon
dock, vi var skapta för varandra
så när kommer vårat ögonblick..




Fri vers av Järnkatten
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten