Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYLIGA NÄTTER

mörkret har fallit
fåglarna har fått natt ro
kylan lever kvar


jag ser ljus brinna
i ett fönster långt borta
det flammar som eld


en eld som värmer
en frusen själ i natten
som längtar kärlek


kärlek och värme
när vintern är här med snö
kyla som gnistrar


i vinternatten
vi kurar skymning tänder
ljus för ensamma




anits 28 december 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-28 17:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina haikus som ger ljus och värme.
2010-12-30

  Eva Helene VIP
Vackert och stämningsfullt!
2010-12-29

  Lars Hedlin
Värmetankar en kulen natt!
2010-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Vintermörkret ska snart reduceras.
Bit för bit.
2010-12-28

  Ann-sofie.
Rörande text, varmande kramar..
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP