Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nålstygn 2

stora sällskapdjur vill sova hos oss i natt
därute är höst och de ljus som stirrar
gör ont i huvudet
du vaknar med ett dött marsvin
i kylen




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-12-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin