Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande i världen

 

 

Trots näst intill viss

om meningen i allt

misströstar jag dagligen

 

famlar inte längre

utan döljer mig

i det egna skapandet

 

endast i natten

när stjärnhimlen surrar

vågar jag titta fram

 

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-29 13:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En ömsint ärlig text med stor igenkänningsfaktor.
2010-12-30

  Vind
"Visshet" har alltid... en bakdörr på glänt, tack o lov :)

Igenkänner känslan i din dikt. Väldigt fint formulerad.
2010-12-30

    Jnåt
denna inspirerade till ett nytt ord:

eremiad = en finstämd klagan
från en ensam människa.

det är vad du har skrivit.
2010-12-30

    ej medlem längre
Visshet kan vara ngt bräckligt.. Som i det berömda citatet: "Den som tror att han förstår kvantfysiken har inte förstått den" Kanske är det så att det viktigaste syns just i stjärnhimlen.. när man vågar titta fram. Får många funderingar av din fina text
2010-12-29

  Cadena
Tjusigt, ärligt och koncist om det svåra i att vara människa.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth