Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet

För mig är trygghet
ett stort välfyllt skafferi
när snöstormen yr




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här blev jag glad av! Kanske inte den mest konstruktiva kommentaren i världshistorien, men...
2010-12-29

    Max Poisé
För mig är trygghet tristess!
Snygg Haiku förresten!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten