Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En återvändo för mycket

Sten, kniv, rep, pistol?
Jag bryr mig inte om hur du gör det, gör det bara fort för jag överlever inte en dag till med dig i mina tankar. jag klarar inte av att drömma om dig, du är död och jag dör om du inte försvinner.
jag ser dig när mina ögon är stängda. varför kan jag inte bara glömma? jag känner din parfym i mina kuddar, som borde ha försvunnit i tvätten; det var ändå två hela år sedan. din kärlek var en ren lögn. låt mig supa bort smaken av dig i munnen, för den finns kvar.
låt mig dränka mig med vatten, för att få bort dina fingeravtryck. du lämnar mig inte, kan du bara ge upp. gå och aldrig komma tillbaka. ändå vill jag ha dig så nära.

mörda mig, ta mitt liv. jag kan inte klara av en dag när jag inte kan släppa dig. sluta förfölj mig i mina drömmar. för drömmar betyder någonting, så berätta för mig ; vad betyder mina drömmar, dem som ingen vågar dela för dem har för mycket mörker i ?


när du en gång lämnade mig, varför kom du tillbaka?




Övriga genrer av Sara.
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-12-06 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.