Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu i efterhand kan jag inte förstå , hur jag kunde glömma

att se tillbaka
utan att läsa
mellan raderna
att se allt
nedskrivet
komma ihåg
tårarnas
bittersmak
av sorg
av förtvivlan
mest av ilska

att inse
hur allt lätt
allt för lätt
kunde passera

jag böt miljö
vad gjorde
ni ?
är era sår lika
infekterade
som mitt psyke?




Övriga genrer av Sara.
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-02-27 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.