Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan i mig det roligaste jag har läst på den här sidan på mycket länge!




Kritik på en kommentar till en text (Tusenårsriket)

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1231339

lodjuret Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
jag ber att få ursäkta mig, tyckte det
stod 'tusenårsskriket', varför jag
genast klickade på titlen, backar
vördsamt ut från er text




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 01:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland händer det ju att man läser fel, kommer sig till att klicka på fel sorts titlar, texter, poeter, vat ever (för det var väl inte en sådan där stundens ingivelse som bara var helt jävla oemotståndlig? Som att sträcka ut ett ben för en man som kommer rusande med ett helt gäng unga kvinnor efter sig... brottning är en mer publik sport)
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna