Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbara barnbarn


MINA ÄNGLAR

sitter stilla ser in i ljuslågan
den brinner så vackert förtrollar mig

jag är ensam men ändå inte
ser barnbarnen framför deras glada skratt

alla värmande kramar en närhet
som berör en känsla av att finnas till

ibland känns dom långt borta men inte
längre än ett telefonsamtal bort

idag fick jag ett paket som en av mina
glädjespridare sänt mig

det var väl inslaget svårt att få upp
men när jag öppnade det

så låg där en ängel en vacker ängel
som nu finns på mitt köksbord

så varje gång jag ser på ängeln
så tänker jag på mina underbara
änglar

som finns där långt ifrån mig
sprider värme och glädje när vi möts




anits 30 december 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-30 21:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbart.
2010-12-31

    ej medlem längre
Härliga barnbarn!
2010-12-31

  Catharina Edin VIP
Så rara barn! Vilken tur du har dem!
2010-12-31

  Anya VIP
Äkta lycka förmedlas.....så fint!
2010-12-31

  arja savela
så jättesöta de är, de farmors änglar. Jag fick teckningar som mina barnbarn gjort, de är mina skatter.
2010-12-30

  aol
fick i dag en kram av mitt barnbarn Saga, du har så rätt vännen
2010-12-30

  Eva Helene VIP
Jag blir riktigt varm om hjärtat av din text! Vilken underbar gåva!
2010-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Så snällt att tänka på mormor!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP