Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text; årtionden före poeter.se ! just idag är det fyra år sedan jag fann sajten; nyårsdagen 2007 sökte jag medlemskap...


nyårsklockor; ringande...




människor
argsint spanande
varandra
grovt förmanande

som stridsmän
ondsint, kallt


nu

nyårsklockor
ringande
fram över nejden
bringande
det budskapet
välsignande

om vänskap
livets salt


just så är det; en hyllning och ett tack till alla vänner som jag, under fyra års tid på poeter.se, haft förmånen byta tankar med; om skrivandet och om livet ! lasse b




Fri vers av Ronny Berk
Läst 861 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-12-31 08:44



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
människor
argsint spanande
varandra


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA ,varje dag SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!
2013-12-08

  Stjärnöga
Tack vännen
Ett got nytt år
önskar jag dig,
och låt oss hoppas
att det blir fred
på jorden längre
framåt
våren :-)
2011-03-10

  Eva Langrath VIP
En fin text som jag hittat in till idag och Ett fortsatt Gott Nytt År önskar jag dig.
2011-01-08

  anits VIP
Mycket vackert

GOTT NYTT ÅR till dig
2011-01-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gott Nytt till dig.
Från mig
2011-01-01

  korpfjäder
Och se - det gamla blir som nytt!
Tack!
Och god fortsättning.
2011-01-01

  Annette Andersson
Gott Nytt År och många kommande år här på poeter,se
2011-01-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett Gott Nytt År till en fin vän
2010-12-31

  walborg
Tack även Du för fina möten genom året som gått. Önskar Dig ett rikt kreativt År fullt av glädje.
2010-12-31

  © anakreon VIP
Önskar dig ett
Praktfullt Nytt År!
Calle
2010-12-31

  Teresia Ridell
Tjusigt !
Gott Nytt År !
2010-12-31

    eva m h
Gott Nytt PoesiÅr !!
2010-12-31

    ej medlem längre
Så fint! Gott nytt år vännen!
2010-12-31

  Bibbi VIP
Vackert och ett riktigt Gott Nytt År med tack för det Du givit under det gågna året!
2010-12-31

  Lili Samuelsson VIP
gott nytt år
2010-12-31

  Svartsilver
så fint skrivet!
2010-12-31

  Monika A Mirsch VIP
du gör mig varm om hjärtat - dina nyårsklockor för vänskap, för livets salt - en god natt mot nästa år önskar jag dig!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk