Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metadikt på versmåttet Zejel


Uppmaning i Nyårsnatten

Om du har kraft nog att höja ditt glas
Skåla för dikten, för skönhet och grace

Hör på Zejelen
På alla ställen
I sena kvällen
Så ska den tas, så ska den tas

Om du har kraft nog att höja ditt glas
Skåla för dikten, för skönhet och grace




Bunden vers (Annat versmått) av SwedishMahatma
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SwedishMahatma
SwedishMahatma