Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A nobody in nobodys land

I am a nobody
with love from nobody.

I live all by myself,
in nobody land.

No one asks for nobody.

do I feel sorry for myself?

No, not at all.

I feel good being alone
in the land of nobodys.

I am the queen of nobody.








Fri vers av Piraya
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya