Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

led mina stegs klara källsång

 

 

älskade

 

dina tröttade ögon

famnar mina vingar

vid din huvudgärd vakar jag

i nattens andning

 

i gryning

 

sveper min bön in

 

 i gräsens havsvindar

 

 

sänder

mina händers springare 

 

i solspanns vaknan

tager jag emot

 

 

daggens 

klara

silverne

 

älskade

 

jag baddar dina ögon i

lysterklar stämma

 

smörjer din hud med helande dofter 

 

 

 

kysser din panna ljus

 

så är min vilja att älska

 

 

du vackra himmelsklara

väkterska

 

herdinna

 

led mina stegs klara källsång




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-01 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra. passion och gränslös i sitt älskande av kärlek och natur.
Tack Själsöga!!!
2011-01-02

    lärjunge
Gott Nytt År!!!
*************

Sällsynta är de egna rösterna inom nutidspoesin, än sällsyntare de unika - som Din väldoftande röst, så blomstrande!

Andra unika poesiröster: Dan Andersson, Nils Ferlin, Kristina Lugn, Sonja Åkesson .... Tegnér, förstås ... för att nämna några andra stora, profilskarpa röster i rymden ...
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser