Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

 

då döden ler

mot vackert möte

 

då tåras våra ögon

över saknad vän

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 242 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-02 01:16



Bookmark and Share


    hver=gufa
Sorg

"Þegar dauðinn hlær
við fögrum fundi

þá tárast okkar augu
af söknuði vegna vinar"


Drjúpa tár
tilfinninga
tær.
Þegar dauðinn hlær
opnast annar bær
nýtt líf grær
2011-01-03

  Christine Sabel
vackert
2011-01-02

    ej medlem längre
Ett lugn vilar över orden om saknaden. En vacker dikt trots sorgen.
2011-01-02

  Anders Nordlander VIP
Fint skaldat
2011-01-02

  Seglaren
beklagar
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra