www.faos.se under survivor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten skriven och tavlan målad inför boken och utställningen Survivor. Tavlan såld till BRO.

Mer info om boken finns här på www.faos.se under survivor




KOM!

KOM!

Kom rynkor och kom gråa hår
kom bråck och grop på mina lår

Likt välgjort konstverk formas jag
får fler detaljer för var dag

Till slut mitt värde är på topp
med praktfullt dekorerad kropp

/Annika Strömberg 2009




Fri vers av •AW•
Läst 1211 gånger och applåderad av 42 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-02 10:50



Bookmark and Share


  evana
Befriande och härlig text att läsa! Applåd!
2011-01-30

  Päronsplitt
Underbart härlig dikt...att åldras med grace..
Efter att ha läst den här ser jag fram emot varje dag jag blir äldre..*L*..
2011-01-23

  aol
underbart skaldat vännen, lerstort
2011-01-18

  ms Piggy
det vackraste med människor är att när de blir äldre så är de som ett levande fotoalbum, man kan se allt roligt och spännande de varit med om. att åldras är en gåva som tyvärr inte alla får uppleva.
fantastisk text!
2011-01-10

  Vortex
Yeah!
2011-01-04

    Max Poisé
Väl utryckt och med rätta en utvald text!
2011-01-03

  mare VIP
Denna dikt var mycket bra
2011-01-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett alster som spritter rakt igenom i ackompanjemang av en underbar målning
2011-01-03

  © anakreon VIP
"Mot åldrandet gör
människorna
fåfänga attacker
men inser sedan lugnt
att även skymningen
är vacker"
Calle
applåderar!
2011-01-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbar =)
2011-01-02

  Linda CH VIP
Vilken härlig dikt och fräck tavla!
2011-01-02

  L I V
I like THIS menar jag förstås. Blev så glad och exalterad av din sköna text att jag stavade fel av bara farten
2011-01-02

  L I V
AHH..I like tis. haleluja. Vi behöver mer sånt här i vårt utseende och åldersfixerade samhälle
Bokmärke, applåd och ett stort leende omgivet av glada skrattrynkor och kärlek i blick
2011-01-02

  Anna Nyman
Helt underbar text och så sann på ett bra vis
2011-01-02

  Lilla My* VIP
Underbart livsbejakande målat och här nedskrivet!
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Du är ett mycket välgjort konstverk.
2011-01-02

  Njord
Mycket vacker!
Skulle möjligtvis byta var mor varje för melodins skull!
2011-01-02

    Nimrod
Gillar skarpt!
Hyllning till åldrandet i medelåldern. Slå sönder rädslan för naturens tecken med poesi och målning. Så avväpnande, inget (konst)igt alls.
Stefan
2011-01-02

  Eva Langrath VIP
Tack Annika för den livsenergi som möter mig i dina ord och i din härliga bild.


"Kom rynkor och kom gråa hår
kom bråck och grop på mina lår"

Vi lever här och nu, så låt det komma det som skall.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•