Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesanteckning om en tid som var och nästan glömts


Dagen

Så kom dagen
då du insåg
att det var för sent

Jag skrattade nervöst
bort dina ord
gick undan
i förhoppning
att du skulle
glömma dagen
och din klarsynthet

Dagen då sanningen sakligt
meddelade dig

det även jag visste
men inte ville
veta


@kakka "från gamla anteckningar"




Fri vers av •AW•
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-05 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•