Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällstankar...


Själens ögon

Det är nog mer möjligt
att drunkna i en
vattendroppe än för dig
att finna lyckan.

Dina ögon ser bara
det dystert svarta
du andas
den förbrukade luften
om och om igen
tills du tappar all tro.

När ska du förstå
att det är svart
för att du blundar
och att syret strömmar in
om du bara öppnar
en dörr på glänt?

Kommer du nånsin
att våga öppna
själens ögon?

/Annika




Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-06 20:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat med känsa och inlevelse!
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-01-06

  Ronny Berk
tänkfulla tankar; känns som blundandet är en medveten blunder; av diktarjagets "du"
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•