Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Städar inför flytt till större ateljeer, hittade denna gamla dikt i gömmorna...


Förnekelse

Krampaktigt håller jag sommaren kvar
när jag på de sista blommorna spar
vägrar att höra på naturens röst
som viskar till mig att nu är det höst

Vill inte känna att luften blir kall
av vinden som viner bland björk och tall
och morgonens frost som pudrar var äng
har smält när jag till slut stiger ur säng

Men stunden ska komma när inte ens jag
nekar att hösten har fångat min dag
då länge jag vill att hösten blir kvar
blir blind för de framsteg vintern tar


/Text och bild av Annika Wessmark 2005




Bunden vers av •AW•
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-18 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•