Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens längtan

Saknar morgonljusets milda smekning
då daggen anspråkslöst skimrar
som dyra diamanter

Längtar efter ljumma dagsvindar
och flitiga humlors surrande
över vitklöverdoftande ängar

Minns kvällen som nyss andades guld
i solnedgångens timma
när doppingen tecknade strimmor på sjön

Men mest av allt trånar jag
efter din varma blick
så jag väntar ivrigt i natten
på gryningstimman



/Kakka 20141119




Fri vers av •AW•
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-19 20:04



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Så vackert!
2014-11-23

  Lars Hedlin
MYcket fint varmt och ömt :)
2014-11-20

  Eva Langrath VIP
Vacker tavla och vackra ord.
2014-11-19

  Ronny Berk
så vacker tavla till den fina poesin !
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•