Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att sätta ord till min uppfattning om Gud, skaparkraften..


För mig är Gud ljus

För mig är Gud ljus
en pelare av strålar, varmt pulserande
i rörelse för evigt, absorberar mina böner
där bland molnen, lyser ikapp med solen
För mig är Gud ljus,
kärlek och värme
det är ljuset av gryningen, ger jorden liv
allting skapades där, i tidens barndom
och kraften av ur, den vill oss väl
För mig för är Gud ljus
och där ska jag vila en gång
som ett barn, omgiven av trygghet
och vaggad till sömns av molnen




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-01-02 17:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är Gud Jesus. Inte statisk, dynamisk. Ingen kudde, men en kreativ Ande.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten