Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sista

som två spelare i den svarta basaren
lämnar kvar flammande kort på bordet
som brinner länge
ska det sista du lämnar
brinna, brinna länge

och jag ska värma mina händer över lågan
jag ska värma mina händer över dig




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin