Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven i januari 1986


Dags att komma ut ur dimman

Nu, förstår du, nu är det dags

Dags att komma ut ur dimman
Dags att ställa in de tunga, tunga fötterna i garderoben
Dags att ta alla högarna med listor till sopcontainern
Dags att öppna fönstret och släppa in lite frisk luft

Nu, förstår du, nu är det hög tid

Hög tid att sluta drömma och börja leva i verkligheten
Hög tid att sluta tänka en massa ofruktbara tankar och börja göra någonting

Nu, förstår du, nu är det dags




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP