Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans och överallt

Det sommarhöga gräset omfamnar dina bara fötter.
Du ler finurligt, kisar med drömmande ögon.

Du brukade hålla till där,
på mitt hjärtas sommaräng.
Det var picknickar i solen,
för många flaskor rött och tidlöshet.
Det var vi.

En morgon, var du bara borta.

Jag frågade alla, efter dig.
Fällde varje grässtrå, i ren desperation.
Med tårarnas lie.
Men ingenstans var du.
Och överallt, var du.

Jag saknar dig.
Du, min sommar och min vår.




Fri vers av F.
Läst 621 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2011-01-03 08:57



Bookmark and Share


  poetryGirl
mycket känslosamt skrivet
2011-05-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert språk. Underbart vackert skaldat. =)
2011-03-23

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2011-02-27

  coleve
Jättefint skrivet! väldigt fin text!
2011-02-12

  * MARY *
*grym*.....du pryder mitt hjärtas tapeter.......;)
2011-02-12

  shiiva
Kärleken i sitt finaste näste
2011-02-08

  Veronic@
Känner igen . . . otroligt sant *klappar*
2011-01-21

  Cakki
Man känner känslorna rakt igenom.
Man blir oerhört berörd !
2011-01-20

  Ninananonia VIP
Applåder! :)
2011-01-19

  Ninananonia VIP
Oj! Så underbar!
Villkorslös kärlek!
Den vackraste av dem alla!
Från ditt hjärta, så vackert :)
2011-01-19

  Maria T
En text fylld
av hopp
2011-01-15

  Ylvak VIP
Starkt! Jag "fastnade" i din känsla.
2011-01-14

  Maiah VIP
Stort...
2011-01-14

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

F.
F.