Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen från ovan

(För att en humla ska kunna flyga måste den ha ett varmt bröstparti. En nedkyld humla måste först bli varm i bröstet, innan den kan sväva igen)


Läser in, tidigare konversationer.
Bläddrar sakta, bland iver och flämtande glöd.
En inpräntad längtan.
Kramar tag om kudden, som alltid är din.
Som konserverat din doft, i det tryggaste förvar.
Till saknadens nätter.


Du.

Du flög, föll, och landade intill.
Lät mig smaka, en nybakad verklighet.
Med nystan av hopp, och bestående leenden.
Berättade, om dig.

Du slog läger, där intill.
Blåste liv, i drömmar och trängtan.
Med andetag mot nacken.
Visade lite, av dig.

Du kröp närmre, tätt intill.
Fördelade din kärleks värme,
jämt över nedkylt bröst.
Gav mig lite, av dig.



Jag.

Jag föll, flög och fick se världen från ovan.




Fri vers av F.
Läst 986 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2012-10-13 06:36



Bookmark and Share


  greajt
åh, FINT! början, slutet och allt däremellan, så bra
2013-01-27

  ExtraordinaryMe
Riktigt fin skildring av kärleken. Gillas starkt, du är jävligt bra!
2013-01-14

  Ninananonia VIP
Du läser så underbart.. tycker om texten...och din läsning :) fantastiskt...
2012-10-16

  Fru Intighet
Fantastiskt, bara fantastiskt.
2012-10-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina.
2012-10-15

  amandasofie
Har väntat på en text av dig. Sen den där ljumma Stockholmsnatten. Fint.
2012-10-14

  Maria T
Har lyssnat till
text och musik.
Tack.
God Natt
Sov gott
2012-10-13

  Katinka VIP
En pärla,innerlighet och känsla. Fint!
2012-10-13

  Beyond Eternity
Värmande ord som ger hopp om kärleken oavsett om man tappat tron om den <3
2012-10-13

    bittemi VIP
Oj, så underbart fin!
2012-10-13

    ej medlem längre
Fantastiskt fin!
2012-10-13

  Ljusletaren
Vad säger man ... dina ord berör ... starkt ... bravo/kram
2012-10-13

  Heikki Hellman
Du kom tillbaka till slut. Jag har saknat dina strofer, ditt varumärke, din fängslande poesi!
2012-10-13

  Juliusz Wilczynski
Fantastiskt härligt varm.
2012-10-13

    Jens Nichols
Har saknat din röst. Den är behaglig att lyssna på. Fin text också, som vanligt!
2012-10-13

  Hannahb
Sista meningen är fantastisk. Helt fantastisk.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

F.
F.