Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer tid med dig

Jag ville köpa mer tid.
Mer tid med dig.

Låna mig kärlekens mantel. Svep den omkring mig, om så bara för en stund. Låt mig få uppleva tryggheten igen, så jag får mod att inhalera saknaden.
Mitt hjärta är ett slagfält av känslor. Rädda de som ber om nåd. Avrätta resten.

Befinn dig så nära, att jag kan lyssna till dina graciösa andetag.
Skörda några av de tusen frågor, mina tårar låtit få fäste i saknadens trädgård. Låt dem få blomstra till en förklaring, som kan hjälpa mig förstå. Ryck sedan upp dem med rötterna.
Hjälp mig omfamna det faktum, att du aldrig kommer tillbaka. Led mig mot en atmosfär där jag kan andas. Fyll mig med frid. Så jag vågar möta verkligheten, utan dig.
Låt mig få leva. På riktigt.

Men älskade, innan du gör det. Byt ut någon av vinterns många långa nätter.
Till en sista promenad i vårsolen med dig.




Fri vers av F.
Läst 789 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2011-01-03 08:58



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Oerhört mycket känslor .. en saknad, längtan .. "tårarna i saknadens trädgård" .. Du skriver berörande och vackert ...
2011-02-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och berörande. =) Det sista stycket är superbt. =)
2011-02-17

  shiiva
vackert brännande
2011-02-07

  Minkki VIP
Den kommer nära, mycket nära!
2011-02-01

  ExtraordinaryMe
nu lipar jag igen ju
2011-01-30

  mamma08
Underbart!
2011-01-26

  Veronic@
Berörande vackert, som bomull, naket & fint!
2011-01-21

  Sofhia Wirström
blev berörd, bra skrivet.
2011-01-20

  Sofhia Wirström
blev berörd, bra skrivet.
2011-01-20

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2011-01-20

  Maria T
En bitterljuv längtan
till våren
2011-01-15

  oMareld
Sorg


att förlora någon

och få ett avslut
som "sista dansen med dig"


du skriver mycket bra
2011-01-13

  Ninananonia VIP
Underbart bitterljuv :)
2011-01-10

  aol
en gripande berörande skrift,
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

F.
F.