Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nattlig explosion

Morgondaggen fuktar deras nakna fötter,
han fuktar hennes läppar med sina.

Du viskar med häftiga andetag mot min hals.
Låter puls och blickar, säga allt som behöver sägas.

Min åtrå immar mot din bara hud,
hettar, fyller, frigör.

En kavalkad av känslor, iver och kärlek,
i den vackraste närhet.



Explodera med mig inatt.




Fri vers av F.
Läst 589 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-01-03 09:24



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
Pervers fan, men fint pervers.
2011-03-16

  J. E. A
Jag dör. Eller nej. Jag föds. Så fruktansvärt jävla vackert. Jag vill dit, till platsen och stunden du beskriver. "Explodera med mig inatt" så otroligt vackert. Jag blir kär i oden. I dina formuleringar. Gillar verkligen starkt.
2011-02-28

  cykelstyre
och sista meningen.. så underbar!
2011-02-23

  Veronic@
Otroligt
Vackert
Erotiskt

Allt smälts samman till en underbar explosion, well done F!
2011-02-17

  stella
Härlig kavalkad.
2011-02-15

  Katinka VIP
Intensiv, sensuell erotisk text. Snyggt!
2011-02-11

    jamjam
Härligt och mycket talande.. Lämnar som smekningar på huden
2011-02-07

  ExtraordinaryMe
åh.
2011-01-30

  Ninananonia VIP
Hett och passionerat.

Applåder från mig! :)
2011-01-26

  Drömfångare
Oerhört skickligt! (Tack för din kommentar (: )
2011-01-23

  Bibbi VIP
Stark. Gillar.
2011-01-20

  Sophie Jennifer
Den här var helt underbar!
2011-01-19

  Maria T
"Morgondaggen fuktar deras
nakna fötter"
Så vackert
2011-01-15

  Maiah VIP
vacker passion
2011-01-14

  passionsblomman
Waow!Läcker!
2011-01-11

  Peter Olausson VIP
vackert, applåd!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

F.
F.