Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min säng är tom

Min Säng är tom

Tom på kärlek

Tom på närhet

Endast jag

Och en önskan

Önskan att ensamheten kunde fyllas med kärlek

Få hålla om någon man älskar

Fylla all tid och rum med en ända känsla

Kärlek




Fri vers av oscarce
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-01-04 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscarce
oscarce