Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slag i muren

Jag står hårt tryckt mot muren

Muren jag själv byggt

Muren som skymmer min sikt

Muren som får mig att må dåligt

En dag klarar jag inte mer

Jag tar tag i mig själv

Trycker mig bort från muren

Distansen till det jag själv byggt får mig att inse vad jag blivit

Får mig att se folk som betyder något för mig

Folket hejar på

Jag knyter min näve och slår ett slag rakt i muren

Mitt slag gör ett hål

Genom hålet kan jag för första gången på väldigt länge se mig själv

Det finns fortfarande många stenar kvar att ta bort

Men nu vet jag att jag klarar det

För muren jag byggt kan jag också rasera




Fri vers av oscarce
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscarce
oscarce