Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Hej vackra jag

Hej vackra dag

Hej vackra värld

Led mig din väg

En blomsteräng

Som blir min säng

Ett vackert ljus

Jag känner brus

Brus från hjärta

Brus från smärta

Brus från mig

Som kärlek till dig

För du är mig

Och jag älskar dig

Den sanna kärleken finns i spegeln

Spegeln som visar den

Den som är allt

Den i min värld

Jag i min värld




Fri vers av oscarce
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-01-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscarce
oscarce