Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skapades inom vår kärlek

Väggar som byggdes runt omkring ditt hjärta
Försvarade inte din kärlek
Du släppte in mig till din värme

Isen som du låg under
Bröts

Räckte fram handen
Som du tog tag i
Varsamt lyftes du upp

Vi såg in i varandra

Föll in i dina ögon
Simmade i ditt hav av kärlek

Du invadera och ockuperade mitt hjärta

Den dunkar till de sista
För dig

Din kyss gjorde mig svag
Förtrollad utav din magi
Bara dig i tankarna

Släpp fram din aura

Mungiporna vidgar sig

Leendet lyste omkring mig

Rötterna grävde sig djupare
Väckte ditt inre

Beroende av varandra
Är vi

Smeker huden
Våra läppar vidrörs

Låt det vara i en evighet
Tills sista sandkorn har fallit

I vår timglas




Fri vers av M.A.J.R
Läst 1102 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-05-05 20:40



Bookmark and Share


  Tess74
Hjälp så vackra ord!
2013-07-01

  Emme Anuelle
vackert, starkt och hoppfullt om kärlekens mirakuläsa kraft!
2013-05-30

  Anya VIP
En kärleksvarm text som berör.
2012-12-30

  genni VIP
Väldigt fint skrivet.
2012-12-06

  Hanna Mari Wallin
innerligt vackert...
2012-10-16

  aol
verkligen så fint diktarjaget målar med pennan den finaste poesi berörande,
2012-09-21

  Bambicouture
Gillar denna fruktansvärt mycket
kanske för att jag kan relatera till den.
Mycket bra skrivet.
2012-08-31

    ej medlem längre
så fint du skriver
2012-07-25

  Aida Hodzic
Så fin.
2011-09-19

  Fru Intighet
Dina avslut är så.. genialiska.
Herregud.. vad du är duktig!

"Låt det vara i en evighet
Tills sista sandkorn har fallit

I vår timglas"
2011-09-17

    LitenOskyldig
Jag tänkte ta ett citat från din text och kommentera, säga att det var lite extra bra trots att hela texten också var väldigt bra. Men så insåg jag att det spelar ingen roll var jag än tar citatet för det är lika bra överallt. Vilket - måste jag påpeka trots att det är övertydligt - är fantastiskt lyckat av dig!
2011-06-18

  Alva Johnsson VIP
Allt är sagt utom:
Förtrollande!!
2011-06-09

  Olliwer
Varm och fin text
2011-06-01

  lisa"puzzle"svensson
varmt och kärleksfullt, en text som berör
2011-05-21

  Anna*
Väldigt snyggt formulerat och funderat! Applåder
2011-05-09

    Anngi
bra! denna gillade jag..med kärlek, så övervinner du nästan allt, till och med hat
2011-05-07

  Janne
Så bra skrivet
Du binder samman
dina ord bra med
fin inlevelse,stor
närvaro i dina känslor
min vän...
2011-05-07

  Veronic@
Vacker poesi med en massa underbara fina ord !

Keep up :)
2011-05-07

  M_Franke
Den vackraste av poesi, som dessutom är väldigt berörande att läsa, well done
2011-05-07

  Mystica
Såå vackert!
2011-05-06

  mare VIP
Mycket fin och så vackert..
2011-05-06

  Anadol
Vilken stark början..som fortsätter till slutet!
2011-05-05

    Mimmi17
Riktigt finstämd och vacker!
2011-05-05

  Ninananonia VIP
Vacker poesi! :) :)
Gillar!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R