Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR INNAN LÄGGDAGS

jag sitter här skriver
tänker på morgondagen
vad händer då

har stickat ganska mycket i kväll
vet att i morgon
får jag igen min iver

men födelsedagen närmar sig
för den jag stickar till
och vill överraska med det jag
som kommer från mina händer

såg på teve från Etiopien
om barn som gömts undan
för att dom hade missbildningar

mycket intressant och upplysande
kommer att se fortsättningen
det är bra att se dom som har det värre
än man själv har

det är lätt att tycka synd om sig själv
men efter det programmet
så är det jag har och gnäller över
många gånger ingenting

det är snart midnatt
dags att logga ut här
och gå till sängs och försöka sova

i morgon är en ny dag
som kanske blir bättre
än den som varit

det kan man inte veta förrän
den nya dagen kommer

god natt vi ses kanske när
morgonen randas





anits 4 januari 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-04 23:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
kan vara bra med andra perspektiv - och nu är nästa dag slut; fort går det.
2011-01-05

  Anya VIP
Joo ibland fastnar man i sitt och glömmer hur det är för andra. Bra fångat.
2011-01-05

  Eva Helene VIP
Tänkvärt i natten, nu är den nya dagen här och hoppas din dag blir bra!
2011-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag såg emellertid missbildade i Etiopien som inte gömts undan utan som tiggde pengar på gatorna. Året var 1990. Jag hoppas deras situation förbättrats.
Alla de som klagar på de kristna glömmer eller är okunniga om vilka enorma insatser den kristna missionen gjort i just Etiopien.
Evangelium har en sanerande effekt, helande bieffekter.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP