Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu

-

Det räcker med ömkande
Jag ger upp

Läser Coelho och inser
Jag förstår

Så mycket har jag haft fel om
Jag erkänner

Det räcker nu det får vara bra
Aldrig mer

Farväl och ta väl hand om dig
Det behövs

Låt bli saker som gör dig illa
Hitta dig själv

Farväl och må vi aldrig ses igen
Jag tror




Fri vers av Sergej
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej