Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu eller Aldrig

det finns tre ord jag vill skrika högt ut
du är det vackraste jag någinsin har sett
när du ler är du min dröm
när du rör vid mig är du mitt allt

jag ser dig
men ser du mig?
jag vill bli din
men vill du bli min?

livet är svårt
och livet är kort
därför sägar jag detta här nu

jag älskar dig




Fri vers av Felicia Wallin
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Wallin
Felicia Wallin