Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets hemlighet

I ett djupt mörker

bland änglar små

Lyser en stjärna klart


en vacker

ljuvlig röst

ekar i mörkrets alla vrår


svaga ljud från gräsets vagga

höstlöven smeker vinden

sommarens lätta regndroppar faller

ner

från den klara himlen


Stilla står jag

med paraplyet i mina kalla händer


*Kling*

*Kling*

*Kling*


Det är vindspelet som spelar sin melodi

i vindens drag


Varma blå ögon ser djupt i min blick

Det är ängeln från himlariket


Sluter mina ögon

Hon stryker sin hand mot min kind


Blodet rusar genom min kropp

tusen tankar flyger omkring


Sekunden efter jag öppnar ögonen

Är hon borta


Och ensam


Står jag kvar




Fri vers av Felicia Wallin
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Wallin
Felicia Wallin