Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till Dig

Det kom den dagen
Dagen jag aldrig trodde skulle bli min verklighet
Men nu är den här.

Jag har drömt om denna dagen
I hela mitt liv
Och aldrig förstått hur härligt det är
att kunna dela sitt liv och hjärta med någon annan än sig själv
Att kunna känna en sådan närhet och sådan trygghet

Jag har sett mina kompisars lycka
Var gång den dagen träffat deras liv
Och var gång de höll om just han

Att kunna känna den känslan
Du är min i all evighet och oändlighet
Är den lyckan nu min?

Jag kände din trygghet
Jag kände din charm
Allt du skrev
Allt du sa till mig
Och allt du menade från ditt hjärta till mitt.
Det fick min dag att lysa upp
Så som solen lyser upp vår värld

Ditt sätt att le
Och ditt sett att se
Du är så omtänksam
Och du är så snäll

Du fann den nyckeln till mig hjärta som ingen funnit
Och du öppnade det

Jag kan inte säga hur speciell jag tycker du är
Jag kan inte säga hur mycket du betyder för mig
Men jag kan säga att jag gör allt för dig
Och jag kan säga att du är det vackraste jag nånsin sett

De kallar dig seg
De kallar dig lat
De kallar dig trög
Och de kallar dig störd
Och för just alla dem saker som du är
så föll jag för dig

Precis som du är.




Fri vers av Felicia Wallin
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Wallin
Felicia Wallin