Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

believe



if you just believe

everything will be just the way you want it to be




Fri vers av Felicia Wallin
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-10-02 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Wallin
Felicia Wallin