Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av guld

Du sårade mig djupt
Intill mitt hjärtas stup


Du sade ett ord
Som fick knytnäven att falla på bord


Du högg mig med blicken
Som rev mig i stycken


Du slet och du slog
I mina sinnes ord


Men aldrig du krossat mitt hjärtas vilja
Att leva livet ut


Såren du givit
Läkte sakta till något skrivit


Orden var många
Men lätta att fånga


Efter all skit
All hemskhet
Allt du utsatte mig för
Allt du menade
Och allt du gjort med mitt liv


Jag fick ett hjärta av guld




Fri vers av Felicia Wallin
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-11 20:51



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Gillar skarpt denna text!
2011-01-12

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Felicia Wallin
Felicia Wallin