Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Du.
Din jävla fitta.
Jag hatar dig.
Du är djävulen.
Ingen är perfekt.
Du är äcklig.
Lämna mig inte.
Jag hatar dig.
Jag älskar dig.
Nej!
Jo...




Fri vers av vinopivo
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinopivo