Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det morgon igen

Jag hatar morgonen

För på morgonen vaknar jag av att du har fått ett sexigt sms av en annan man

På morgonen släpper du taget om mig för att gå och kissa

På morgonen säger du farväl innan du ska till jobbet

Men det är ingen fara, du kommer ju tillbaka, någon annan dag

Timmarna går och sakta men säkert kryper den jobbiga känslan fram

Kryper

Går

Springer

Flyger

Den är här nu

Jag känner hur alla de andra känslorna flyr i fasa

För den är här nu

Den där eländiga känslan

Som hela tiden viskar i mitt öra

- Du vet inte var hon är
- Du vet inte vad hon gör
- Du vet inte vem som gör henne sällskap
- Du vet vad hon har gjort förr
- Du vet att hon kan göra det igen om hon så vill
- Du vet att hon vill
- Du vet...

Känslan växer sig allt starkare

Det börjar bli mörkt

Förståndet är snart förlorat helt och hållet

...

*bwrrruu, bwrrruu*

SMS!

Jag rusar till telefonen!

Där står ditt namn!

Ja!

DITT namn!

Skönt, nu kan jag sova

Snart är det morgon igen...




Fri vers av vinopivo
Läst 451 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinopivo