Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskling

Nu räcker det!

Inga fler ursäkter
Inga fler chanser
Inga fler möjligheter

Du är en hora som blivit plöjd av varenda jävel som sagt hej
Nu räcker det!
Jag har försökt förstå, jag har försökt glömma och förlåta, men nej
Nu räcker det!
Du är dum, naiv och förjävligt svag, du är feg och saknar moral
Nu räcker det!

Ingen nåd
Ingen förståelse
Ingen förlåtelse

Nu räcker det!

Jag prioriterar dig, jag offrar mig själv för din skull, jag gör allt
Nu räcker det!
Du döljer, ljuger, snackar skit och sedan tror du att allt är bra
Nu räcker det!
Du säger att du ska bättra dig, du lovar och lovar, men du sviker
Nu räcker det!

Jag klarar inte mer oro, svek, förtvivlan, ilska, sorg, frustration och allt det där du utsätter mig för

Nu räcker det!
Nu räcker det!
NU RÄCKER DET!!!




Fri vers av vinopivo
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-31 22:58



Bookmark and Share


    öppettid
Gillar! så känns det ibland, när ens älskling är en skitstövel
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

vinopivo