Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med bisexualitet...

Vad gör man när ens flickvän ständigt vill ha sex med andra tjejer?

Vad gör man när hon hellre håller sin tjejkompis hand än din?

Vad gör man när hon, så fort man vänder ryggen till, börjar hångla med sin bästa tjejkompis?

Vad gör man när hon säger att hon älskar dig?

Man vänder bort ansiktet, döljer sina tårfyllda ögon och sen säger man hej då till sitt livs kärlek...




Fri vers av vinopivo
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-08 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinopivo