Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlavalv

Hastigt skenar livets hästar
över jordens himlavalv.
Långt i fjärran hör man vargen
hemlösheten ylar över
blåa isar.
Barnet sover under fårens fällar.
Tysta röda stugor
andas tungt under
tunga täcken.

Hastigt skenar livets hästar
över jordens himlavalv.
Stjärnor, månar och planeter
andas alla
samma ensamhet...




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-05 16:49



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En text som berör ...
2011-02-24

  karenina VIP
förmedlar starka bilder, mkt bra
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP