Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dömer ett land

Döm landet då efter dem fattiga

När du tittar på ett land
Titta på dess fattiga

Och det säger hur framgångsrikt landet är




Fri vers av Morgall
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 17:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2011-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag dömer Marocko.
Ned med deras ockupation av Västsahara!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall